Badrum & kök

Kök och badrum är några av våra vanligaste bygguppdrag, det är därför inte konstigt att vi har bra rutiner på hur vi gör renoveringen så bra som möjligt med så kort byggtid som möjligt. Vi lämnar alltid fast pris enligt offert om inget a nnat önskas. Vill du veta mer om hur processen ser ut och vad du bör tänka på kan du läsa mer längre ner tillsammans med några tips från oss.

Bra att tänka på vid köksrenovering

Ett nytt kök höjer värdet på bostaden men priset på arbetsinsatsen kan variera beroende på om vatten & el måste dras om och isåfall hur mycket. Vi rekommenderar att man kontaktar oss innan man beställer köket då vi kan vara behjälpliga redan i ett tidigt skede.

Väljer ni oss så kommer vi även utan extra kostnad kontrollera att ritningen från er köksleverantör faktiskt går att implementera, innan ni gör själva beställningen  (Skillnaden mellan ritning och verklighet kan variera, om vi får uttrycka oss milt.)

Kontrollera ritningen

Mät från eventuellt hörn och utåt, skåp för skåp, frisida för frisida. Tänk även på att väggarna inte alltid håller en 90-gradig vinkel vilket kan ställa till det om det handlar om marginaler på några få centimeter.

Bänkskivan

Om ni köper bänkskivan separat, från kökslverantören så är det viktigt att ta reda på hur mycket stommarna bygger färdigmonterade inkl. eventuell upphängning. Köksstommar från IKEA bygger exempelvis (monterat & klart) mer på djupet än andra kök.

Med oss vet ni att rätt person gör rätt

Vid renovering av badrum

Vid badrumsrenoveringar måste vi följa gällande våtrumsregler vilket kan innebära att avlopp och vattenledningar måste dras om för att följa gällande regelverk. Det även om dusch, WC eller eventuell tvättmaskin ska stå på samma plats.

Våtrumsintyg

Vi lämnar alltid våtrumsintyg så att ni kan känna er trygga med att alla tätskikt är lagda enligt BKR.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!