Målning 

Färg fyller många fler funktioner än att se bra ut för ögat, använder man rätt färg och lägger på den som man ska så har den även en skyddande funktion. Ett hus som inte målas om börjar ruttna, ett matsalsbord som inte lackeras får ingrodda fläckar och ett badrum som målas utan våtrumsfärg…ni förstår vart vi vill komma. Därför använder vi bara högkvalitetsfärger för vi tycker inte bara att det ska se bra ut, det ska vara bra också. 


Med oss vet ni att rätt person gör rätt

Förarbetet är viktigare än målningen

Beroende på vad som ska målas så krävs det en varierande mängd av förarbete innan själva strykningen. Dels för att färgen ska fylla sin fulla funktion men också för att ytfinishen ska bli så bra den bara kan bli. De båda delarna, bevara och behaga, är något vi skänker lika stor del av vår uppmärksamhet och noggrannhet,

Fasadmålningar

Under de varmare månaderna så målar vi fasader, knutbrädor och vindskivor. Vi älskar det, vi är bra på det och vi gör det utan att förstöra hela er semester med en byggställning på altanen. Vi är där, latar oss inte och visst, vi är inte helt odugliga på att svinga en pensel heller, det är vi inte.

Inomhus

Spackling, målning och tapetsering är för oss alltid närvarande. Även de rena ”bygg” projekten slutar i en ytfinish till slut. Våra målare gör nu de sista slutproven innan de officiellt kan titulera sig som målarmästare. De har vardera alltså mer än 10 000 timmar i ryggen.

Snickerier & plåtbeslag

Dörrkarmar, foder, köksluckor, socklar, fönsterbleck, takplåtar, garderober…listan kan göras hur lång som helt men om det går att måla så kan vi måla det. Är ni osäkra på om det går, ring oss så kan vi se efter.

Tapetsering

Tapetsering är en självklar del av måleribranschen och något vi gör, om inte på daglig basis, på veckobasis. Köper ni tapet med mömsterpassning är det viktigt att ni tar reda på hur mycket spill det blir per rulle & när det ändå ska göras, köp en tapet med någon form av kvalitet.